Rólunk

Club Dance Radio

Elérhetőségeink:
https://clubdance.online
https://clubdance.hu

Múlt
A rádió eredetileg 2015 év elején alakult több lelkes műsorvezetőnek köszönhetően ez idő tájt sikerült betörnünk az online rádiók piacára és sok olyan rádiót meghazudtolva sikerült az élre törnünk a könnyűzenei paletta és műsorvezetésnek köszönhetően.
Később tulajdonos váltások és a nehezedő költségek miatt szüneteltetve lett a rádió  és végül le is állt.

Jelen-
A rádió 2019 április 15-én indult ismét útjára és az indulás fő mozgatórugója az volt, hogy a korábbi Dance FM csapat látta, hogy mekkora űrt hagyott sok emberben a megszűnt rádiójuk. Ennek eredményeképpen vállalta el Nagy Laci a Club Dance irányítását. Műsorokat ugyanúgy a Dance FM csapat készíti magas színvonalat képviselve. A rádió megálmodóinak hosszútávú célja, hogy minőségi és első számú elektronikus zenei rádiót építsenek. Ennek érdekében stílusban is elég nyitottak, House-tól RnB-n keresztül Techno-ig bármivel összefuthat a hallgató. A rádió olyan lemezlovasokat tudhat a sorai között mint Gabriel Dancer, Whiteboy, Suna, Tomy Montana, Nosta, Drop The Cheese, Canard, Aydan és Dennis Berey, illetve Dj Hlasznyik.

Jövő-
Itt még nem állunk meg sőt továbbiakban is sok sok exkluzív tartalommal készülünk amiket nem akarok lelőni előre, de annyit elmondhatok ,hogy hamarosan sok sok elő közvetítéssel és rádiós bulival várunk minden új hallgatót!